недеља, 7. фебруар 2010.

Evo priznajem. Malo sam se zarazila face bookom. Pa šta. Obradjujem farmu, jeste glupo, ali je strašno zanimljivo. Zato me nema često. Radim ja svašta u medjuvremenu, ali malo otežem peglanje, slikanje i sve to. 
Završila sam veeeeliki stolnjak, mislim da je ovo najveći do sada. Imala sam malo problema sa peglanjem i slikanjem, sa slikanjem posebno. Nikako da dočaram lepotu mog ručnog rada. Sve mi se čini da je u prirodi mnogo lepše.
 

9 коментара:

  1. Facebook je opasna zaraza. Ja sam se izlečila pa znam kako je. Stolnjak je jako zanimljiv, naročito mi se sviđa što je roze.

    ОдговориИзбриши
  2. Facebook?Farma? znam kako je Ja sam stigla do 45 nivo! Velika ovisnica :)
    Bash je ljep ovaj stolnjak

    ОдговориИзбриши
  3. Troje djece, svaki ima svoj facebook, nema šanse da dobijem svoje minute, jedva se izborim i za blog. U potpunosti si dočarala ljepotu svog predivnog rada, iako ne sumnjam da je u živo još i ljepši.

    ОдговориИзбриши
  4. FB me ostavlja u potpunosti ravnodušnom, što ne vrijedi za tvoj stolnjak koji si lijepo napravila. Konac je roza boje ili ecru? Ovako na slici djeluje mi roza boja.

    ОдговориИзбриши
  5. Hi-hi-hi...i ja ko i Drenka ovisnik o farmi!!!A da se udružimo?
    Stolnjak je pre krasan.Ja sam se na žalost riješila okruglog stola pa nema smisla da radim nešto takvo,koliko god da mi se sviđa...

    ОдговориИзбриши
  6. WOW! Ti imaš čelične živce! Nisam ljubitelj stolnjaka uopće - ali ovaj ne može ostaviti me ravnodušnom!

    ОдговориИзбриши
  7. FB nije za mene, jer su moja deca tamo. Nismo na istom nivou :D

    Ti si se baš naradila i mogu ti reći da je stonjak predivan! :)

    ОдговориИзбриши
  8. Stolnjak je toliko lep da bih ga i ja stavila na mom stolu, da imam ovakav, inace to je retkost kod mene, ali tvoj je zaista lepa mustra i poseban i ovako nesto je zaista lepo da je stvarno vredan staviti ga na stolu. Sto se tice slika i ja imam taj problem, moji radovi su daleko lepsi u prirodi, ali to mi i znamo i to je jedan veliki plus. Bravo za stolnjak.

    ОдговориИзбриши
  9. Hvala vam cure. Lakše mi je da vidim da ima još vas na fb, a vi koje niste, ne nikako, ne približavajte se toj zarazi. Mogle ste primetiti da ni ja nisam ljubitelj klasičnih stolnjaka, što neobičniji to bolji. Kad radim po tim šemama osećam se kao da rešavam ukrštenice ili anagrame, toliko su neke zapetljane. Hvala vam još jednom na pohvalama, a šemu stavljam što pre stignem.

    ОдговориИзбриши