субота, 15. март 2008.

Prvi pravi post


Zaboravljeni stolnjak je završen, doduše malo pre no što je trebalo, ali nije mi se više dalo da ponavljam isti uzorak. Ovako dopire do ivice stola, a trebalo je da pada barem 20-ak cm.

Crvenu pamučnu majicu sam završila, ali je trenutno oprana, pa ću je pokazati sledeći put. Trenutno heklam stolnjak, više milje iz delova, pa mi se ne da pisati, odoh da heklam.

Još samo ovo da vidite. U selu je bilo prinova pa vam se pohvaljujem. Zar nisu medeni?

11 коментара:

 1. Анониман15. март 2008. 22:04

  kad sam video sliku ja sam pomislio da je to šešir :)

  ОдговориИзбриши
 2. Stolnjak je predivan.Meni se svidja da je u crvenu boju.

  ОдговориИзбриши
 3. Значи отвараш блог и на блогспоту!? Који ће ти бити активнији? Овај или онај на мојблогу? Чисто да знам линкати. Иначе, када сам видјела "пошаљите коментар" на ћирилици, рекох, дај да видим сјећам ли се још ... изгледа да се сјећам... lol

  ОдговориИзбриши
 4. Neke se stvari ne zaboravljaju, zar ne? Mislim da će ovaj biti aktivniji, bar za sada, jer se na onom teško snalazim.

  ОдговориИзбриши
 5. ni ja nisam pozabila čirilicu! Mislim, na kraju krajeva - pročitala sam Anu Karenjinu na čirilici!

  Stolnjak me oduševio!

  ОдговориИзбриши
 6. Najdivnije je to što sam komentar od romantales sasvim tečno i bez teškoća pročitala! Smatram se bogatijom time što i ćirilicu znam, time je naša generacija profitirala, mada mi je tada to bio beskrajan davež! :)
  Stoljanjak je divan, ali janjad... hvala da si nam ih pokazala!

  ОдговориИзбриши
 7. Ada naheklaš ta dva decimatra kada se malo odmoriš od ponavljanja mustre!?Bilo bi lijepo.Ćirilicu čitam jednako tečno kao i latinicu,uopće ne primjetim ako je ćirilica,ali pisana slova sam prilično zaboravila jer ih nisam pisala od trećeg osnovne.Naučila sam i djecu da čitaju.Romantales,svaka čast!

  ОдговориИзбриши
 8. Ovo gore ja moj komentar.Ne uspijeva mi drugačije,nego anonimno.Magical

  ОдговориИзбриши
 9. divan prizor!rado bih zamenila ovaj moj asfalt za ovako nesto...

  ОдговориИзбриши