петак, 25. април 2008.

MILJE CVETNO POLJE

Uspela sam da nadjem malo vremena da vam pokažem poslednji ručni rad. Već neko vreme sam se uhvatila heklanja i to me drži. Ovo je

milje cvetno polje






Kako vidite, radjen je iz kvadratića koji se mogu dodavati u nedogled. Čipka u mustri mi se nije dopala pa sam malo improvizovala. Mislim da nije ispalo loše, šta više, prezadovoljna sam.

7 коментара:

  1. Jako lijepo i dobro izveden obrub!
    Ovu mustru poznajem u nekoliko varijanti, prvi put sam si napravila uzorak prije više od 20 godina i do danas još ništa s tom mustrom nisam napravila ... možda ću je ipak iskoristiti sada kad sam vidjela tvoj rad.

    ОдговориИзбриши
  2. Drago mi je da ti se svidja čipka. Sve druge su nekako skraćivale uzorak. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  3. Imaš i zašto biti zadovoljna, ovo je predivno. Ja obožavam heklane radove, to sam u više navrata spominjala. Ovakvu mustru još nisam vidjela, sviđa mi se. Uvijek volim pogledati nešto novo.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман17. мај 2008. 12:26

    Radovi su zbilja lijepi, mozes biti ponosna.
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман19. мај 2008. 13:56

    Ne znam kolika je posjećenost tvog bloga, ali ovaj prekrasni stolnjak zaslužuje više komentara, pa ja dodajem pohvalu još jednom!

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман19. мај 2008. 23:31

    mirjana, iglice - hvala cure
    romantales - tebi duplo hvala, izgleda da je posećenost skroz pala kako sam promenila blog, bitno je da svraćaju oni do čijeg mi je mišljenja stalo.

    ОдговориИзбриши
  7. Da li moze neko-ako ima seme od poentles da mi poslje na moju e-mail adresu.. partesan_92@hotmail.com... Hvala unapre..

    ОдговориИзбриши