недеља, 24. август 2008.

NEPOZVANI GOST



Stalno bijem bitke sa raznim nametnicima koji pohode moje dvorište i vršljaju po mom cveću. Ako zanemarim kućne ljubimce koji mi za svu ljubav i pažnju koju im pružam vraćaju tako što rovare po mojoj bašti i iskopavaju moje cveće da bi zakopali sve što pronadju, tu su i razni insekti i najdosadnije biljne vaši i naravno puževi koji tamane kadifice, hrizanteme i lepe kate. Jutros me je iznenadio jedan neobičan puž koga sam prethodno uslikala, a zatim ga prebacila kod komšije jer on uzgaja samo koprive i razne trave. Videla sam svakakve puževe, ali ovaj je zaista neobičan.
Evo konačno sam ispeglala četvrtasti stolnjak i ponosno ga pokazujem.






8 коментара:

  1. Doista možeš biti ponosna na stolnjak! odlično.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja se divim svakoga ko radi stolnjake, mileja itd. Za to treba dosta pazljivost, truda i upornost. Ja nazalost to nemam.Mozda sam se i zato odlucila za izradivati odjecu.

    ОдговориИзбриши
  3. Bravo za stolnjak, još jedan predivan rad. I ja sam se prihvatila heklanja, jedno vrijeme sam pauzirala i sad radim turbo!
    Vidjela sam takvog puža, samo su rijetki u našem kraju. Ali neki slični i meni zadaju glavobolju, pogotovo kad mi se motaju oko salate...

    ОдговориИзбриши
  4. Odavno nisam svratila na tvoj blog, zadnji put sam bila na prošlo adresi, i svaki put se moram diviti tvojim radovima. Krajnje je vrijeme da kažem koliko mi se sviđaju i što se tiče puža taj crveni je opasniji od smeđeg. Daj mu piva da se uguši.

    Ginger

    ОдговориИзбриши
  5. Komplimenti tvom radu i novom stolnjaku.

    ОдговориИзбриши
  6. Stolnjak je divan a i dvorište ti je divno! :)

    ОдговориИзбриши
  7. Bravo , zbilja prekrasno izleda.

    ОдговориИзбриши
  8. stolnjak je super,a i puz je presladak,eno i ja ih imam nekoliko drzim ih na tavanu u nekoj krpi sa zemljom i stalno ih hranim,mada ne znam da li da ih pustim...ali takvog jos nisam videla...

    ОдговориИзбриши