среда, 30. септембар 2009.

Divan dan


Danas mi je divan dan, divan dan, divan dan ... Ali nije rodjendan, nego je moja mala curica došla iz škole sa prvim peticama i to dve, iz geografije i engleskog. Baš se radujem tim prvim peticama, jer se nadam da će joj biti podstrek i da će joj uliti sigurnost, jer se bila malo prepala kad je krenula u I razred gimnazije. I do sad je bila odlikašica, ali ipak je sad promenila školu, društvo, profesore. Nisam baš od onih hvalisavih roditelja, ali moram malo. Ako ovo pročita moja starija ćerka, opet će reći - pa da, samo nju hvališ. Zato obećavam,  stariju ću hvaliti u nekom narednom postu, da ne bude previše za ovaj put.
Volite li da se igrate? Ja obožavam. Možda malo previše vremena trošim na to, ali ja se držim onog - ugodi sebi, ko će - ako ti nećeš ili  - jedan je život da ga traćimo na gluposti. Ma šta me briga ako prozori ne sijaju ili je možda trebalo da usisam, možda mi se malo sudja i nakupilo. Joj, da me čuje moja mama! Ma dobro, sva ova priča je zbog ovoga - Looklet. Jako je zanimljivo, kreiraš svoj look, a dobiješ i neku novu ideju. Nisam danas bila previše ispirativna, pa sam se samo malo igrala i dobila:


7 коментара:

  1. stvarno voliš da se igraš,sjajna stvar,vrlo zabavna.dovoljno da sam ostavila sve i igrala se,ludilo.

    ОдговориИзбриши
  2. kako sam nepristojna.čestitke za prve petice.naravno da promena škole utiče na decu,i sigurno će joj to biti podstrek za dalje,mada kako kazeš da je već odlikaš,neće biti problema.

    ОдговориИзбриши
  3. Čestitke na peticama, a sad odoh da pogledam taj sajt!

    ОдговориИзбриши
  4. daca, misha - hvala cure, videćete da je zabavno.

    ОдговориИзбриши
  5. Bravo za prve petici "prvakinji" a i mami, naravno. Moram da ti kažem sta sam danas videla na jednoj devojci. Imala je velike srebrne karike, a u sredini heklani tabletic, zutim koncem! Naušnica je bila provučena za ivice istog! Fantastična ideja, toliko sam buljila u njih da sam mislila da će me pitati nešto! Tako može da se nahekla puno tabletića u raznim bojama a naušnica da se provuče, zavisno od odeće! Jako interesantno, ako sam ti dobro objasnila! Probaj, voliš da heklaš! :) E, baš si se "namicala", svaka čast! :D

    ОдговориИзбриши
  6. incoknito - ne bih ja to :)
    Duda - Super je ideja, probaću svakako.

    ОдговориИзбриши